11. jun. 2008

2 produktanmeldere/bloggere er valgt ut så langt


God morgen, god morgen! Har du våknet? Jeg har nå valgt ut 2 bloggere som blir en av våre produktanmeldere. Det er kjempespennende og jeg gleder meg veldig til dette. Sender ut de første produktene om 1 uke til testerne, kanskje før:) Har ikke helt bestemt meg for de andre 3 ennå og det er fordi jeg vil at bloggerne skal være litt spredte og at det skal være en viss grad av aktivitet. Så ikke bli gretten om du ikke har fått mail ennå.

Ok, her er de 2 jeg har valgt ut så langt, kjempeflotte blogger med mye aktivitet. Fine!!Ha en fin dag, så høres vi senere!

7 kommentarer:

Katarina sa...

Hei! Så flott nettbutikk dere har! jeg var innom å tittet og ble virkelig imponert over utvalget:-)!
Det at dere også har bloggere som testere er en super ide,for det er virkelig et media som er HOT i dag. Ha en super fin dag og hygg dere i skjønnhetsprodukverden:-)
Klem fra Katarina

Hilde, Beautybasket.no sa...

Takk Katarina! Hyggelig å høre. Ja, det er jo kundene som skal bruke produktene og det nytter jo ikke at jeg eller mine skal sitte som kongen på haugen og tro og synse;)) Dessuten er det veldig gøy å blogge;)kom innom igjen når du får tid. skriver om mange tips og nyheter innen bransjen. klem til deg og!

Marte sa...

Gleder meg veldig til dette!:)

Ladybird sa...

Dette blir spennende :)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Første testprodukt er sendt ut til deg, Marte;)

Hilde Christina sa...

Herlig nettbutikk ♥
Hvordan kan man søke for å bli produktanmelder? Gjør allerede mye av det i bloggen min, alltid spennende med mer :)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Bare send meg en mail på hilde.jeridi@beautybasket.no - Vi har fått inn veldig mange som vil være produktanmeldere, så ikke bli lei deg om vi ikke klarer å få det til. Uansett send en mail, så ligger du i listen vår;)