14. jun. 2008

Starry eyed liner produktanmeldelse fra Marte


Marte har allerede rukket å få testet sitt første produkt og skrevet en anmeldelse. Jeg ble kjempeglad for at hun likte eyelineren så godt. Les anmeldelsen her:

"For en gøy liten sak dette er! Jeg prøvde den i fargen som heter Stalkerazzi, som er en gull/brun-farge. Morsomme navn på alle disse eyelinerene. Den finnes i sju forskjellige farger, så her skal det være noe for en hver smak. (Du kan se fargene og navnene ved å trykke på bildet til venstre). Dette er et must for alle partyjenter, eller jenter som bare vil ha litt glam i hverdagen. Lineren er en slags blank gel med masse glitter i! Den har en veldig tynn/smal pensel, som gjør den lett å påføre. Hvis du vil ha masse glitter, kan du lett bygge den opp ved å påføre flere ganger. Men hvorfor bare begrense bruken til eyeliner? Jeg prøvde også å gni den litt utover slik at den dekker mer av lokket(over øyenskyggen). Det ble stilig! Perfekt til party. Denne skal jeg definitivt bruke neste gang jeg skal ut på byen. "

Vil du ha eyelineren finner du den her

Ha en nydelig lørdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har aldri hørt om Too Faced, har det vært i Norge lenge? Hvor kommer det fra?

Hilde, Beautybasket.no sa...

Too Faced fikk en norsk distributør ca. februar 08, mens merket har eksistert siden 98. Det kommer fra Los Angeles. Morsom makeup av høy kvalitet;)