23. jun. 2008

Unike Youngblood Natural Mineral Foundation


I dag finnes det et hav av make-up merker ute i den store verden. Takk og lov kommer det også flere og flere mineral make-up merker på markedet. Vi vet alle (burde vite ihvertfall) at mineral make-up er tusen ganger bedre for huden.

MEN som med alt annet i denne verden finnes det både gode og ikke fullt så gode aktører (i dette tilfelle ingredienser som blir brukt i mineral foundation.)

For å gjøre det hele litt mer overskuelig skal jeg fortelle fordelen med akkurat Youngblood Natural Mineral Foundation kontra andre mineral foundations på markedet idag.
  • Youngblood Natural Mineral Foundation inneholder kun 4 ingredienser:Titanium Dioxide,Bismuth oxychloride,Mica,Iron oxide.

  • Youngblood Natural Mineral Foundation inneholder IKKE sink. Sink er en god ingrediens, men ikke for alle hudtyper. Den er uttørrende, og har du en tørr hud er jo ikke akkurat det et pluss å få på huden...Sink er også et ganske grå-hvitt mineral. Derfor kan huden ofte se ganske gusten og grå ut etter man har påført det på huden.

  • Mica er ingrediens nr 3, dvs at det ikke er så mye av det i foundation. Mica er det som gir glød og skinn, men man vil jo ikke ha altfor mye av det. Litt er bra får å få den glødende livaktig finishen. Altså kontrolert skimmer, som IKKE fremhever linjene.

  • Alle mineralene i hele Youngblood Mineral Cosmetics serien er det beste av det beste. Det finnes hundrevis av forskjellig kvaliteter på bare en type mineral. Du kan tenke Lada vs Ferrari. Begge er en bil, men der stopper også likheten. Det samme gjelder mineralene brukt i Youngblood kontra en del andre mineral make-up serier. Youngblood er helt klart Ferarri!!!
  • Natural Mineral Foundation er faktisk BRA for huden! Det lønner seg faktisk å ha på foundation, da slipper du at forurensing, eksos og annet skitt setter seg rett på huden. Den legger seg heller på det beskyttende skjoldet av mineraler.

  • Natural Mineral Foundation inneholder selvfølgelig solfaktor(titanium dioxide) men dette står ikke på. Grunnen er at jo mer foundation du legger på jo høyere SPF og bedre beskyttelse. Men bruker du lite blir jo SPF laver pga mindre titanium dioxid på huden. Altså husk alltid solfaktor. ( Jeg anbefaler Sun-light Protection Creme SPF 30 fra Ole Henriksen. Den er kjempe god under Youngblood og gir nok fukt så den er super som dagkrem. I Love it!!)
  • Du kan også kjenne forskjellen på mineral foundation med hendene. Youngblood er silkemykt og glatt, men jeg har faktisk kjent på noen foundations som smuldrer seg nesten litt som sand.
  • Sist men ikke minst er Natural Mineral Foundation 100% Parabene fri. Jippiiii:o)

At make-upen ser helt smashing ut på huden i tillegg er jo unødvendig å fortelle...

Youngblood natural mineral foundation løs

Youngblood natural mineral foundation presset


PS: Lurer du på hvordan J.Lo fikk tilnavnet J.Glo? Følg med i bloggen så skal jeg snart avsløre hvordan Youngblood har hatt en liten finger med i spillet der...3 kommentarer:

amina sa...

Men Youngblood inneholder jo Bismuth (andre ingrediens), som etter hva jeg har forstått, ikke er bra for huden.. Eller?

Youngblood Make-up Artist sa...

Helt sant amina! Ren Bismuth er ikke bra for huden. Bismuth Oxichloryde derimot er helt safe:o)

Marte sa...

Fristende :)