11. aug. 2008

Cremè de la cremè
Tidenes nattkrem er (uoffisielt) kåret av meg. Kremen er Pure Perfection fra Ole Henriksen. Hvorfor? Jo, ikke bare er den rik og god, den fornyer huden skikkelig og er bare en sykt bra anti age krem. Den inneholder AHA,vitaminer og deilige oljer. Den passer perfekt til alle hudtyper men gjerne en litt dehydrert/tørr ud. Den prikker og stikker litt med engang man tar den på, men det blir du fort vant til. Bonusen i kremen (i tillegg til myk hud) er at du kan legge den helt opp til øyepartiet, og få samme gode effekt rundt huden der også. Jeej.

Altså du bruker den om natten, etter du har renset huden. I hele ansiktet, på halsen OG rundt øyepartiet.

(Har du en litt fetere hudtype, litt urenheter eller kanskje ikke liker fete kremer, er Invgorating night gel et godt alternativ.)

Husk at det er om natten huden har tid til å jobb og fornye seg selv,så bruk en god nattkrem for optimal pleie av huden din.

2 kommentarer:

nalille sa...

Mulig jeg må prøve den "Invgorating night gel" da. kan den og smøres opp mot øyet tror du?

Anniken For Ole Henriksen Og Youngblood sa...

Jaa det kan den;o) Den er lettere i konsistensen iogmed at den er en gelè. Anbefales virkelig. Både jeg og kundene mine er veldig fornøyd med den. (det er også Charlize Theron, Tyra Banks og Naomi Campbell forresten..)