20. okt. 2008

Hva bruker du primer til?


En primer fungerer som ett silke slør (fundament eller underlag) som gir deg den huden du så gjerne vil ha, perfekt! Den fyller i små linjer eller dumper (feks etter arr) og store porer. Den forbereder huden for makeup og gjør at makeup en sitter som støpt hele dagen.

Om du er vant med at makeup en din forsvinner i løpet av dagen, har du nok aldri prøvd å bruke en primer først. Påfør over hele ansiktet før makeup påføring. Ansiktet skal være rent.

Glominerals sin Face primer er full av antiokidanter og beskytter også huden mot frie radikaler og miljøpåkjenninger.

En av våre bestselgere!

7 kommentarer:

LINA sa...

Jeg kunne gjerne tenkt meg å teste denne eller finishing powder'et ettersom det er mange som sikkert lurer på hva det er for noe =)
Er jo ikke så veldig vanlig å bruke det egentlig.
Er veldig nysgjerrig på primeren til Glo'minerals også :D

Hilde, Beautybasket.no sa...

Hei Linn! Det er en god ide. Skal sende ut testprodukter i dag:) Da kan jeg sende finishing powder til deg siden vi har litt fokus på Youngblood om dagen:)

Ladybird sa...

Jeg har alltid tenkt på primer som noe som gjør sminken pen, men ikke er så bra for huden. Men her får man jo to i ett! Perfekt!

Hilde Christina sa...

Denne må jeg absolutt prøve! :)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Primeren er kjempebra! Brukeren den selv på små arr som jeg har etter at jeg hadde uren hud:) Blir ett perfekt underlag.

TML <3 sa...

Oi! Holder den fondation ekstra godt på arr? Denne kunne jeg tenkt meg å prøvd itilfelle. Har faktisk aldri brukt primer før, så hadde vært litt spennende :-)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Heisann!

Det er ikke det at den er spesielt laget for å holde ekstra godt på arr, men har man små arr fyller den i "hull" i huden og jevner ut. Så ja du bør absolutt teste denne primeren. Bonusen er selvsagt at makeup en holder mye lengre;)