19. nov. 2008

Test av YB Splendor highlighter/rouge/solpudder


Silje har nå fått testet ett av Youngblood's multiuse produkter. Det er Splendor, en rouge, highlighter og solpudder i ett;)


Silje skriver:


"Jeg elsker produkter som kan brukes på flere måter. Youngblood highlighter/rouge i Splendor er et slikt produkt. Skal du på fest er det bare å ta med seg dette i vesken, for du kan bruke det som rouge, øyenskygge eller highlighter. Du kan blande de 4 fargene for en ekstra glød i kinnene, eller for eksempel to av fargene som øyenskygge.

Her er mulighetene utallige! Den naturlige sminken får du hos Beautybasket. Siden fargene passer de fleste og produktet er så allsidig, anbefaler jeg dette som en venninnegave denne julen."


5 kommentarer:

Kristine sa...

hvordan blir man anmelder for beautybasket.no? :-)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Hei Kristine

Du kan sende oss en mail på kundeservice@beautybasket.no og fortelle litt om din blogg, hvor mange besøkende du har og hvilken aldersgruppe som leser bloggen. Kan ikke love noe nå, da vi har mange som anmelder for oss;)

Viktoria sa...

Heisann:) Har dere tenkt på å ta inn Mac sminke hos dere? Det er virkelig et supert merke, som jeg tror ville solgt masse av! Er ikke alle byene i Norge som selger det merket:) Og en ting til..er det en spesiell grunn til at dere ikke fører Mario Badescu sin Protective cream for skiing spf 15? Den høres jo genial ut:)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Hei Viktoria

Mac er absolutt ett merke vi ønsker oss i butikken og vi arbeider med flere merker nå for 2009. Det kommer mange, mange nye makeup og mineral makeup merker i 09 og da håper vi at MAC er en av de aller første vi tar inn. Kan ikke love noe eksakt ennå;) Når det gjelder Mario Badescus Protective cream for skiing har vi valgt å vente med å ta den inn. Kanskje den kommer etterhvert.

Viktoria sa...

Ok, tusen takk for raskt svar! Da krysser jeg fingrene for begge deler og venter i spenning:)