22. jan. 2009

Smashbox - Nyhet!


Hei på dere!


Vil bare si kjapt at jeg har begynt å legge inn Smashbox makeup nå. Så om det ser litt glissent ut i "hyllene" ennå med produkter, er det fordi jeg er i gang med å legge opp alt nå. Vi har tatt inn hele det svære sortimentet til Smashbox, så det er litt av en jobb. Dessuten ser kanskje produktbeskrivelsen litt annerledes ut, det er fordi det skal passe med det nye designet. Så bare vær litt snill med oss nå, så blir det kjempefint når alt er på plass.


Hilde;)

9 kommentarer:

Hilde Christina sa...

Spennende!! Du vet ikke tilfeldigvis hvilken leppestift/gloss den modellen bruker? Utrolig fin farge!

Hilde, Beautybasket.no sa...

Joda, der har hun brukt LIP PAINT i Virtuoso, svak rosa med brilliant shine! Har ikke rukket å legge inn alle leppeproduktene ennå. Kan si i fra når den er inne;)

Ladybird sa...

Herlig, de har masse deilige produkter!

Hilde, Beautybasket.no sa...

Vi koser oss stort her siden vi har fått 3 stoore esker med produkter. Må ha masse selv!

cherryblossom sa...

ÅH! Gjett om jeg skal kjøpe da!:) Love it!:)

Hilde Christina sa...

Takk ! :) :)

Hilde, Beautybasket.no sa...

CherryBlossom: Så gøy! Fortsetter i dag med å legge inn mer. Ha en fin dag!

Ladybird sa...

Hilde, vis oss favorittene dine da...Smashbox er et herlig brand. Vil gjerne oppdage nye produkter der....og du, har svart deg på o'gloss innlegget! Elsker den!

Hilde, Beautybasket.no sa...

Ladybird: Supert! Ja, leste den;)Det var knallbra. Gi meg pittelitt tid, jeg holder på å teste flere produkter nå, så kan jeg lage ett "Smashbox favorittinnlegg".

Trude tester også en del produkter, så vi får slå oss sammen med ett innlegg;)

Fokuset nå er å få inn alle produktene og det er veldig mye i fht nytt design. Målet er å få det lansert 1.feb, men jeg tenker at det kan ta noen dager ekstra. Men til uken så vil dere se ett nytt friskt BB;)