16. jun. 2008

Blinc mascara anmeldelse fra Ladybird


Hei på deg!


Ladybird har fått testet og anmeldt Blincs mascara og jeg må si meg enig. Blinc mascara gir ikke verdens beste volum, men er en av de beste hverdagsmascaraene som gir lengde og sitter som støpt i vått og tørt.


Hun skrev en lang anmeldelse og satte inn bilder. Jeg har valgt å legge ut ett utdrag og hele anmeldelsen kan du lese på bloggen hennes.


"Men jeg ga meg ikke der, jeg kjenner mascaraer så godt at man ikke alltid skal la seg lure av førsteinntrykket. Så neste gang jeg påførte den og begynnte å bli kjent med børsten var jeg positivt overrasket. Nå var bøsten plutselig mye enklere å manøvrere, det gjaldt bare å finne rett teknikk. Dette er ikke en mascara man bør påføre når man har veldig hastverk. Ta deg litt tid, påfør den med javne langsomme strøk, og husk at man må jobbe seg ferdig med den mens den er våt. Altså, man kan ikke bygge den opp lagvis etter at den er tørket. Så jobb deg ferdig med et og et øye om gangen!


Resultatet er ganske lange, separerte og naturlige vipper. Den gir ikke så mye volum, men endel lengde. Den er absolutt enklest å påføre hvis du har litt lengde på vippene og bøyer de lett på forhånd. Jeg merket at børsten ble mye lettere å ha med å gjøre med en gang man bøyde vippene litt på forhånd. Dette er altså en mascara for deg som vil ha lange naturlige vipper, ikke de som vil ha masse volum og løsvippeaktige vipper. Fint for deg som allerede har lange vipper og gjerne vil gi de litt mer farge. Bygg gjerne vippene opp med en base først, slik kan man lett få mer volum, hvis det er ønskelig. Mascaraen vil nok sitte gjennom en treningsøkt eller en tur på kino for å se SATC The Movie, så lenge du ikke gnir deg for mye i øynene."


Hele anmeldelsen med bilder kan du finne her: http://ladybirdnest.blogspot.com/Til neste gang ha det vidunderlig!


Ingen kommentarer: