19. aug. 2008

Randi tester Summer Shine Body lotion i Tyrkia


"Jeg fikk tilsendt en Mario Badescu bodylotion fra Beautybasket som jeg skulle teste ut. Timingen var perfekt. Den var å finne i postkassa dagen før jeg dro til Tyrkia for en uke. Med det fristende navnet "Summer Shine Body Lotion", så jeg frem til å teste denne. Jeg har noen Mario Badescu produkter fra før, og har kjempegod erfaring med disse. Så da var det bare å se om denne body lotionen levde opp til forventningene.
For det første så er jeg skeptisk med en gang jeg hører shimmer, det er nesten alltid litt gor store partikler, så det ser ut som man har ruller seg i glitter. Ikke en bra look spør du meg. Derfor ble jeg ikke rent lite imponert da jeg fikk på meg denne body lotionen. Den hadde akkurat passe små partikler, man fikk en fin og sunn glød, uten å se ut som et vandrende juletre. Prøvde å ta bilde av den på huden, men det ble litt så som så. Vanskelig å få frem shimmereffekten på et bilde, men jeg prøver nå. (Ja det er et litt merkelig bilde, vi ligger på noen puter på bakken og nyter en drink ...)


I beskrivelsen av produktet står det at den har en sommerlig lukt. Det hadde den så absolutt. Bittelitt vanskelig å sette fingeren på hva det egentlig lukter, men det nærmeste jeg kommer er en blanding av kokos og melon. Jeg elsker kokos, men er derimot ikke så glad i melon, så duften var ikke helt fulttreffer hos meg. Fordelen var at duften var veldig diskret, og det var bare såvidt man kjente den etter en liten stund. Me like! Det er litt kjedelig med Body Lotion som blir veldig dominerende duftmessig.
Det som kanskje imponerte meg aller mest var hvor mye fuktighet den ga. Jeg er glad i å smøre meg inn med kremer og føler meg litt naken hvis jeg ikke får smurt meg inn etter en dusj. Kremen har en lett konsistens, trekker seg veldig fort inn og gir masse fuktighet. Dagen etter påføring var jeg fortsatt imponert over hvor myk huden ble.

Så jeg kan ikke noe annet enn å absolutt anbefale denne. Jeg kommer helt klart til å prøve flere Body lotions fra Mario Badescu, har allerede sett meg ut en med herlig asprikosduft....."

Mario Badescu - Summer Shine Bodylotion
Mario Badescu - bodylotion med aprikosduft

4 kommentarer:

nalille sa...

Jeg er super imponert! Tingene jeg bestilte fra dere I GÅR lå i postkassen min I DAG!!! Tusen takk=D

Hilde, Beautybasket.no sa...

Flott! Her ligger vi i vet du:) Gi tilbakemelding da på hva du synes om Buffering lotion!

nalille sa...

vet du, jeg tok den på for noen timer siden, og allerede har den roet ned huden o_o
Monsteret av en kvise jeg har er plutselig ikke fult så hoven og rød lenger. Så dette lover virkelig bra!

Hilde, Beautybasket.no sa...

Super dupert!