5. aug. 2008

Solbrent?


Etter det fantastiske været som har vært (håper det kommer mer..) er jeg rimelig sikker på at det er en del halvflassete og solbrente kropper ute og går. Derfor tenkte jeg å dele den enkle løsningen til dette problemet. Bruk Body Sleek fra ole henriksen hver dag, og hver gang du har vært i solen. Body Sleek inneholder nemlig masse deilig aloe vera som slukker flammene i en solbrent hud. I tillegg til Aloe Vera inneholder den også solsikke olje som gjør underverker for gravide mager, det hjelper til å forebygge strekkmerker og holde mamma-mage-huden smidig og myk.

Body Sleek er genialt for sydenferie/soldager siden det både er body lotion og after sun i ett.

Eller for vordene mammaer og selvfølgelig alle andre som har lyst på myk og deilig hud.


Ps: Body Sleek har en veldig mild og nøytral duft så den vil ikke kræsje med favoritt parfymen din:o)
Pssst: Bland Body Sleek med Lunar Dust fra Youngblood i fargen Dusk. Loves it!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner ikke helt hvordan jeg skal blande Lunar dust.. Tar jeg litt bodylotion i hånden og så drysser lunar dust over?? Kanskje vanskelig å svare på, men hvor mye bruker du?

Anniken For Ole Henriksen Og Youngblood sa...

Ta dæasj Body Sleek i hånden, dryss Lunar Dust over og bland det sammen med hendene,smør så på der du ønsker å få skimmer og glød.
Ta den mengden Body Sleek du trenger for området feks.bena og dryss Lunar Dust i kremen. Si ca 70 -30. Altså 70% krem og 30% Lunar Dust. Ønsker man enda mer glød kan man bruke mer Lunar Dust.
Håper det forklarte det litt bedre:o)