6. okt. 2008

OPI neglelakker, Womans favoritt

OPI vant overlegent en neglelakktest i Woman blant lakker som Creative, TL Design, Revlon, Maybelline, Loreal, Isadora og Dior.

Her er hele omtalen om OPI fra Woman:

Design: Denne liker vi! Flaska har en fin og rund form og er akkurat passe hipp. Den ser ikke så veldig eksklusiv ut, men vi føler ikke at den trenger å være det i dette tilfellet. Den svarte korken er god å holde i, og flaska sitter godt i hånda.

Lett å legge? Absolutt, selv for kløner. Lakken har perfekt konsistens, ikke for tynn og ikke for tjukk. Det kjennes ut som om O.P.I har en litt tjukkere pensel enn de andre neglelakkene, formen på penselen er flat og den glir lett over neglen.

Hvordan ser lakken ut på neglen? Lakken blir veldig fin, og gir en fyldig, dekkende farge jevnt over neglen. Ett eneste lag dekker forbløffende godt, så du slipper definitivt unna med ett lag hvis du har litt dårlig tid og skal ut på ett litt mørkt utested.

Holdbarhet: Super! Dette er den beste av dem alle. Dag tre begynner den å skalle ytterst på negletippene,men da har den jaggu til og med overlevd ovnsskrubb med stålull. Først etter en uke hagler det av små flak. Denne er et must for tastaturtastende lanker.

Sjekk ut vår nye kolleksjon fra OPI med høstens lekre farger

3 kommentarer:

Siljesfashion sa...

Elsker OPI og den nye fransk serien har fantastisk flotte høstfarger! PS jeg har anmeldt Glo Mineral Shimmer Brick på bloggen.

Maren sa...

Tusen takk for denne, jeg er superkløne når det gjelder neglelakk men elsker det over alt på jord. Holdbarhet er også supert. Nå må jeg bare finne en farge å legge min elsk på. Hvor mye koster herligheten?

Hilde, Beautybasket.no sa...

God morgen!

Silje: Kan ikke bli mer enig. Rålekre farger. Min egen favoritt er "Parlez-Vous OPI", men det er så mange kjempefine farger.. Ok, flott, da skal jeg få lagt omtalen opp i løpet av dagen.

Maren: Så fint! Det er mange nydelige farger, så nå er det bare å se om du vil ha en nøytral farge til hele året eller om du vil gå for noen av de trendy nye fargene for høsten. Eller kanskje flere? De koster 139:)