10. okt. 2008

Renate, vår nye blogger tester Library of Fragrance


Jeg syntes det var litt leit at vi ikke hadde noen produktanmelder fra vårt vakre Nord Norge, så derfor inviterte jeg Renate med sin blogg http://renatefashion.blogspot.com til å bli med å teste. Det hadde hun veldig lyst til og her kommer hennes første anmeldelse. For å komme i gang fikk hun teste Library of Fragrance dufter. De har vært veldig populære og har en rimelig pris. Anmeldelsen ble blandet, det er kanskje ikke så enkelt med dufter?

"Jeg fikk to parfymer fra The Library of Fragrance, den ene heter Pink Lemonade og den andre heter Fig Leaf.

The Library of fragrance er unisex parfymer, de har vunnet hele fire FIFI Awards (parfymeverdens svar på Oscar) noe som er en utrolig bedrift for et mindre firma. Mange kjendiser elsker parfymen, blant andre Micsha Barton, Kate Moss, Carmen Electra og Tyra Banks.

Pink lemonade: Den lukter veldig sitron og jeg er ikke glad i sitron. Syns lukten blir litt billig og kvalmende. Kunne like så godt smurt ekte sitron på kroppen.

Fig leaf: Denne er god, veldig søt og minner litt om karamell og krydder. Denne kommer jeg definitivt til å bruke mye.

Prisen er 149 kr for 30 ml. Du finner Pink lemonade her og Fig leaf her. De har mange flere forskjellige lukter på Beautybasket"

Her kan du også finne en rekke spennende dufter fra Library of Fragrance

4 kommentarer:

Anonym sa...

vet du hva frakten til everyday minerals omtrent koster ? dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men samma det :P ps: elsker bloggen

Hilde, Beautybasket.no sa...

Heisann! Nå har det seg naturlig nok slik at jeg ikke har bestilt noe fra Everyday Minerals noengang. Kanskje Hilde Christina på denne bloggen vet det? http://www.hildechristina.com

Spør henne;)

Ps. vi har frakt på 29 kr og gratis ved handel over 600 og meget rask levering:)

Ladybird sa...

Spennende med nye tester ;) Du Hilde, kan ikke du legge til link til bloggen til testerne da, jeg skulle så gjerne tatt en titt på bloggene deres ;) Nysgjerrig vettu :)

Hilde, Beautybasket.no sa...

Ladybird: ja det kan jeg selvfølgelig gjøre. Kommer flere nye produktanmeldere fremover. Synes dette er en win-win situasjon for alle parter, så har nå valgt ut ett par til som skal teste. Ha en fin dag!